~ Home

 ~ Wie is Cadé?

~ Werkwijze

~ Speciale maten

~ Maakprijs

~ Herstel-Vermaak

~ CV- Referenties

~ Voorbeelden

~ Contact

 

CV en Referenties:http://www.artdecomagazine.nl/img/pages4/Web_los-20.jpg

Naam             : Carla Dekker-Bruin 

Geb. datum   : 27-08-1968

Woonplaats  : WAARLAND (Noord-Holland)

 

CADÉ Maatkleding is gestart in 2012, na een opleiding aan de Modevakschool Sancta Maria 2 in Zaandam, hier volgde ik twee studierichtingen Realisatie en Commercie, diploma behaald in 1989, daarnaast heb ik mijn Textielbrevet in 1989 behaald, vervolgens naar Modevakschool Keuning & Meijer in Amsterdam hier heb ik mijn Coupeuse diploma behaald in 1991. Hierop aansluitend naar de avondopleiding lerares ook aan de Modevakschool Keuning & Meijer in Amsterdam deze heb ik door omstandigheden net niet afgerond. Daarnaast volgde ik een drie jarige avondopleiding van stichting vakopleiding Detex,  en heb mijn Ondernemersdiploma in 1992 behaald.

Ik heb in verschillende ateliers gewerkt (en stage gelopen) op de  patroonteken- en snij-afdeling (hier paste ik patronen aan voor speciale maten) bij Confashion in Alkmaar (1991 t/m 1994). Daarna ben ik voor Reckless  in Wieringerwerf (1994 t/m 1998) gaan werken. Hier stond ik op de snij-afdeling en paste ik ook patronen aan voor speciale maten.

Vervolgens ben ik ruim 10 jaar uit het vak geweest. Maar het patroontekenen en het maken van maatkleding begon toch weer te trekken. Daarom heb ik mijn oude vak in 2011 weer opgepakt. Na een inwerkperiode heb ik de juiste weg weer gevonden en ga ik als ondernemer de nieuwe uitdaging aan.